Uusi peltikatto tilauksessa? Meiltä saat kattojen sekä muiden rakenteiden peltityöt Porin seudulla.

Pelti ja Ilmastointi Tuomola työskentelee Porin alueella kaikenlaisissa peltitöissä, joita uudiskohteissa tarvitaan. Tilaa meiltä vaikka rakenteilla olevan omakotitalon kruunuksi näyttävä peltikatto. Teemme mielellämme samalla listoitukset, piipunpellitykset sekä teemme erikoisosaamisena museokohteiden peltityöt ja entisöinnit.

Asiakkaitamme ovat kotitalouksien lisäksi alan yritykset, kunnat ja yhteisöt, joten meillä on taito toteuttaa hyvinkin erilaisten kohteiden peltitöitä.

Kohteen mukaan räätälöityjä ratkaisuja

Peltityöt ovat mittatilaustyötä. Ei ole yhtä valmista tuotetta, joka sopisi kaikkiin kohteisiin. Peltikatot ja muut peltityöt räätälöidäänkin aina kaikin tavoin istumaan sekä koko rakennukseen että sen ympäristöön. Eheä kokonaisuus suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan laadukkain ratkaisuin.

Olemme taltioineet työmme tuloksia kuvagalleriaan. Käy ihmeessä tutustumassa ja mikäli pidit näkemästäsi, ota yhteyttä! Monet asiakkaat ovat havainneet palvelumme toimiviksi ja kättemme jäljet kestäviksi.

Tilaa peltikatto tai muu peltityö Porin parhaimmistoon kuuluvilta tekijöiltä!

Meiltä saat aina kaikin puolin laadukasta palvelua. Olemme kokeneita alallamme - yritykselle on kertynyt ikää jo yli 20 vuotta. Ammattitaitoa on hankittu vuosien ajan ja kerätty kokemuksia mitä erilaisimmista kohteista. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!